What are the traffic lanes in your country?

• driving on the left side

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    2

minoru

.020 Over
Ride
2022 Rocket3R
エイボンコブラ以外におすすめのタイヤは何ですか?
できれば理由も聞きたいです。

Translation:
What tires do you recommend other than Avon Cobra?
I would also like to hear the reason if possible.

Depends on how the tires are used. When I lived where the roads had very few turns I went dark side because I could get 25K miles on a rear tire. When I decided to do more cornering I changed to a Metzeler ME888 (OEM tire) because I was looking for better traction. First determine how you will mostly use it, then look at the tires. On my Thruxton R I went with Pirelli Diablo Rosso Corsa's for the grip. BTW Avon Cobras are excellent.

タイヤの使用状況により異なります。道路の曲がり角がほとんどないところに住んでいたとき、リアタイヤで 25,000 マイル走行できたので、ダークサイドに行きました。もっとコーナリングをしようと思ったとき、より良いトラクションを求めて Metzeler ME888 (OEM タイヤ) に交換しました。まず主にどのように使用するかを決めてから、タイヤを見てください。私のスラクストン R では、グリップにピレリ ディアブロ ロッソ コルサを採用しました。ところで、エイボンコブラは素晴らしいです。

Yup, and I'm ll for it (never let an opportunity pass). At the same time the questions asked were legit, so a legit response was warranted.

翻訳:
エイボンコブラ以外におすすめのタイヤは何ですか?
できれば理由も聞きたいです。

タイヤの使用状況によります。道路の曲がり角がほとんどないところに住んでいたとき、リアタイヤで 25,000 マイル走行できたので、ダークサイドに行きました。もっとコーナリングをしたいと思ったとき、より良いトラクションを求めて Metzeler ME888 (OEM タイヤ) に交換しました。まず主にどのように使用するかを決めてから、タイヤを見てください。私のThruxton RIでは、グリップにピレリ・ディアブロ・ロッソ・コルサを採用しました。ところで、エイボンコブラは素晴らしいです。

道路の曲がり角がほとんどないところに住んでいたとき、リアタイヤで25,000マイル走行できたので、ダークサイドに行きました。 もっとコーナリングをしようと思ったとき、より良いトラクションを求めてMetzeler ME888(OEM)に交換しました。まずは主にどっちにするか選んでから、タイヤを見てください。スラクストンRでは、グリップにピレリ ディアブロ ロッソ コルサを採用しました。ところで、エイボンコブラは素晴らしいです。
見てくれてありがとう。
エイボンコブラは間違いなく良いタイヤです。
自分に合ったタイヤを探してみます。

Back