Zard for R3 2021

Cetko

Standard Bore
Ride
Rocket 3r 2021
Ahojte všetci, mohol by mi niekto poskytnúť skutočný zvuk vý***u Zard homologovaného pre R3 2021? Tiež by som chcel vedieť, či sa dajú DB Killers z homologovaného vý***u odstrániť. Ďakujem.
1000017858.jpg

Tu je zvukový klip, ktorý som našiel na YouTube. Podľa Googlu sa dajú odstrániť decible killers. Zdá sa, že ide o pomerne populárny nasúvací vý*** pre Rocket 3.

Tu je zvukový klip, ktorý som nakoniec na YouTube. Podľa Googlu sa dajú odstrániť rozhoditeľných vrahov. Zdá sa, že ide o pomerne populárny nasúvací vý*** pre Rocket 3.

ďakujem, znie to naozaj úžasne, ale z tohto videa neviem, či je to pretekárske alebo homologované a tiež či je to s DB killermi alebo bez nich.

Translation from english to slovak.

Dúfam, že niekto, kto vlastní súpravu, uverejní komentár a pomôže lepšie odpovedať na vaše otázky. Mali by ste si overiť, či sú povolené vo vašich miestnych zákonoch.

Ahojte všetci, mohol by mi niekto poskytnúť skutočný zvuk vý***u Zard homologovaného pre R3 2021? Tiež by som chcel vedieť, či sa dajú DB Killers z homologovaného vý***u odstrániť. Ďakujem.
1000017858.jpg
Translation for anyone wondering.
Hi everyone, could someone provide me with the actual sound of the Zard exhaust homologated for the R3 2021? I would also like to know if the DB Killers can be removed from the homologated exhaust. Thanks

Back