wideband commander

micromike

Standard Bore
Joined
Jul 31, 2006
Messages
7
Hi
any one know which coulor is the 0-5volt wire on the tps, nearly finished the instalation of the air /fuel monitor and i am stuck at the moment thanks
micromike
 

Pig9r

Living Legend
Joined
Mar 5, 2006
Messages
4,848
Location
Kansas City, MO USA
I tried to answer your question from the manual, can't figure it out from the diagram, do you have a manual?

I would like to hear about the finished product. I have thought about adding a wb commander or one of Innovate Motorsports products.
 

micromike

Standard Bore
Joined
Jul 31, 2006
Messages
7
Why ban commander?

Hi

Sorted the problem, borrowed a meter and identified the 0-5 volts. Will post results as soon as I get a chance to test ride it.

MicroMike
 

Baggage1

Turbocharged
Joined
May 26, 2006
Messages
997
Location
NW Fl
Ride
2006 Rocket III
OK i give,what is it you guys are talking about?A monitoring device or a radio is my guess.:confused:
 

Pig9r

Living Legend
Joined
Mar 5, 2006
Messages
4,848
Location
Kansas City, MO USA
Baggage- Basically the O2 sensor on the Rocket it narrowband between air/fuel ratio of 14.57 and 14.75 something. A wideband is full spectrum. By adding a wideband O2 you can get real time readings of actual air/fuel ratio while still sending a narrowband signal to the ECU. Just another gadget.

This place is pretty popular too. http://www.innovatemotorsports.com/products/MTS.php
 

Baggage1

Turbocharged
Joined
May 26, 2006
Messages
997
Location
NW Fl
Ride
2006 Rocket III
Thanks for the site and info guys.It impresses me how engine management has become so sophisticated and this exampe which I'd never even considered confirms it.And I'm sure not the only other device to come down the pike I'm clueless on.:D
 

Similar threads

Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of R3Owners. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker for R3Owners.Net.

I've Disabled AdBlock