Tune question

Discussion in 'TuneECU Source' started by Senadin, Apr 28, 2018.

Tags:
  1. Senadin

    Senadin.040 Over

    Country:
    Canada
    Messages:
    58
    Featured Threads:
    1
    Media:
    2
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Oshawa
    Ride:
    Triumph Rocket III 2013 Roadster
    I used android Tune ECU app, the 15$ paid one to load HANS0 new tune. I did save the old one which had a number 20776 or something like that. Now when i loaded the new one, with reprogram. It did go to 100% completion, noises was heard and such. Bike was shut off and turned back on. Now when i check the name of the tune it says the same name for the tune....20776....

    Making me doubt that my tune reprograming didnt in fact take place? Is there a limit to the number of characters Tune ECU shows? HANS0 tune was named 20776MAP Unrestricted Decel Hans
     
  2. Blackthou

    BlackthouNitrous

    Country:
    United Kingdom
    Messages:
    1,255
    Featured Threads:
    22
    Likes Received:
    1,040
    Trophy Points:
    223
    Location:
    Essex UK
    Ride:
    2014 Black 'n' Red R3R. RamAir, Tors, DP Link pipe
    Could it be your new tune is a modified version of 20776? Easiest way is to use the software to compare the two.

    Alternatively if you open Hanso's map and display the "log" info you should see his name and the changes.

    Hope that helps.
     
  3. Senadin

    Senadin.040 Over

    Country:
    Canada
    Messages:
    58
    Featured Threads:
    1
    Media:
    2
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Oshawa
    Ride:
    Triumph Rocket III 2013 Roadster
    Good idea, ill check the logs
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice