New Gizmo

Discussion in 'General Tech Talk' started by scot in exile, Feb 10, 2019.

Tags:
  1. scot in exile

    scot in exile Living Legend

    Country:
    United States
    Messages:
    7,817
    Featured Threads:
    179
    Likes Received:
    9,288
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Fort walton Beach FL, Glenrothes Fife
    Ride:
    2005std, 2011 Carp Roadster, 2001 Tri Adventurer,
    Had the POD-300 sitting in the garage for a couple of weeks finally decided to put it on yesterday, long story short the speed on the pod is not working (working but only showing 0) am I missing something I know I can always call but thought I would check you guys out first

    0ExKaZiaTCynYqGKNaWU0w.jpg
     
  2. R-III-R Turbo

    R-III-R Turbo Warp Speed: ENGAGE

    Messages:
    948
    Featured Threads:
    23
    Media:
    85
    Likes Received:
    1,582
    Trophy Points:
    203
    Location:
    Ireland
    Ride:
    '10 Supercharged Carpenter'd Roadster, 04 Hayabusa
    I haven't speed connected up on mine either but there is an input on the PCV for speed - that has to be where the POD gets it from

    upload_2019-2-10_18-26-41.png
     
  3. barbagris

    barbagris Mad Scientist

    Messages:
    10,037
    Featured Threads:
    55
    Media:
    85
    Likes Received:
    10,157
    Trophy Points:
    823
    Location:
    On the verge of insanity
    Ride:
    2009 R3-Standard - 1979 Guzzi V1000G5
    Yup. That!. Mine is connected - If you connect look at mapping by gear in the PCV.
     
    R-III-R Turbo likes this.
  4. scot in exile

    scot in exile Living Legend

    Country:
    United States
    Messages:
    7,817
    Featured Threads:
    179
    Likes Received:
    9,288
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Fort walton Beach FL, Glenrothes Fife
    Ride:
    2005std, 2011 Carp Roadster, 2001 Tri Adventurer,
    thanks for the quick reply guys, now I have an auto tune connected to my pcv I also see the place for wires on the pcv but cannot for the life of me figure out how to connect that to the POD ? am I missing something simple
     
  5. Triple Trouble

    Triple Trouble The Duk of death

    Country:
    Canada
    Messages:
    2,011
    Featured Threads:
    22
    Media:
    139
    Likes Received:
    2,452
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Orchard Beach. Ont. Canada , London England
    Ride:
    '05 Rocket III '69 650SS, '63 Matchless G80CS
    Are you missing me Dave?
     
  6. scot in exile

    scot in exile Living Legend

    Country:
    United States
    Messages:
    7,817
    Featured Threads:
    179
    Likes Received:
    9,288
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Fort walton Beach FL, Glenrothes Fife
    Ride:
    2005std, 2011 Carp Roadster, 2001 Tri Adventurer,
    Each time I see you Paul it reminds me it is time for my colonoscopy :eek::D **** I just saw you three months ago and I will see you in another four months.
     
    warp9.9 likes this.
  7. 1olbull

    1olbull Riding Motor Since 1950

    Country:
    United States
    Messages:
    20,197
    Featured Threads:
    107
    Media:
    5
    Likes Received:
    15,775
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Tacoma, WA
    Ride:
    2012 R3R "Kong" - 2011 R3R "YurMama"

    Howdy, DUK!
    Blow Kiss.jpg
     
    Triple Trouble likes this.
  8. scot in exile

    scot in exile Living Legend

    Country:
    United States
    Messages:
    7,817
    Featured Threads:
    179
    Likes Received:
    9,288
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Fort walton Beach FL, Glenrothes Fife
    Ride:
    2005std, 2011 Carp Roadster, 2001 Tri Adventurer,
    okay checking on the Dynojet web site it looks like I need to run a 22-24g wire from the stock vehicle signal wire to the pc-v okay where the hell is the signal wire and colour- calling mybrother from Dunfermline
     
  9. scot in exile

    scot in exile Living Legend

    Country:
    United States
    Messages:
    7,817
    Featured Threads:
    179
    Likes Received:
    9,288
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Fort walton Beach FL, Glenrothes Fife
    Ride:
    2005std, 2011 Carp Roadster, 2001 Tri Adventurer,
    Give this a wee nudge before it disappears, I see the wee hole on the pc-v (one of seven) that the speed signal wire has to go into, I know it is a 22 or 24 g wire:D only part missing is where do I connect it to? and how -thinking a posilock, everything seems to be working okay--RPM, AFR,Throttle Position, injector pulse etc just want the speed to show.
     
  10. leatal

    leatal Turbocharged

    Country:
    United States
    Messages:
    506
    Featured Threads:
    13
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    73
    Location:
    Dothan, Alabama
    Ride:
    2014 Roadster
    I believe the wire size is 20-22 g wire. I wired a 20 g to the MAP sensor and am looking to install the speed sensor wire near the triangular plug from the sensor. Anyone know where the plug is located? Got to be buried behind the engine somewhere!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice